Whisky foto's aan de muur, foto's van whisky distilleerderijen

Ben jij op zoek naar een mooie en exclusieve foto van een whisky distilleerderij voor aan je muur? Neem dan eens een kijkje naar onderstaande werken die ik heb gemaakt in Schotland. De foto's kunnen afgedrukt worden op hoogwaardig fotopapier, Xpozer, Hout, Metaal, Acrylgals of Cavas. De foto's worden afgedrukt door Werk Aan De Muur, een specialist in kunst voor in jouw woonkamer, studeerkamer of slaapkamer.

Foto's van whisky distilleerderijen voor aan de muur

Over deze whisky distilleerderij foto's

Deze foto's van de Schotse whisky distilleerderijen van Lagavulin, Laphroaig, Ardbeg en Bunnahabhain heb ik in Schotland gemaakt toen ik een rondtrip maakte om meer te leren (en proeven) over de oorsprong van de Schotse whisky. Elke foto onthult een uniek stukje van deze legendarische distilleerderijen en vangt de essentie van hun betoverende omgeving.

De foto van Lagavulin Distillery brengt de diepgaande verbinding tussen de distilleerderij en de ruige omgeving van Islay tot leven. Het toont het iconische gebouw van de distilleerderij, met zijn kenmerkende witte muren en rode daken, tegen de achtergrond van dramatische kliffen en de krachtige Atlantische Oceaan. De foto vangt de mysterieuze sfeer van Lagavulin, waar de zilte zeelucht vermengd wordt met de turfrook die zo karakteristiek is voor hun whisky's.

De foto van Laphroaig Distillery roept een gevoel van nostalgie op, terwijl het de tijdloze charme van deze distilleerderij weergeeft. Het afgebeelde gebouw, met zijn witte muren en groen dak, straalt een gevoel van rust en authenticiteit uit. Het is alsof je terugreist in de tijd naar de rijke geschiedenis van de Schotse whiskyproductie. De foto weerspiegelt ook de ligging van Laphroaig aan de zuidkust van Islay, waar de krachtige golven van de Atlantische Oceaan de kustlijn omhelzen.

De foto van Ardbeg Distillery weerspiegelt de ruige en ongerepte schoonheid van deze distilleerderij. Het is mijn favoriete distilleerderij en toont het industriële karakter van de gebouwen. De foto vangt de mystiek van Ardbeg, waar de rokerige en turfachtige aroma's van hun whisky's samensmelten met de zilte zeelucht.

De foto van Bunnahabhain Distillery brengt de afgelegen ligging van deze distilleerderij prachtig tot uiting. Het gebouw, verscholen tussen heuvels en omgeven door weelderig groen, straalt een gevoel van sereniteit uit. De foto vangt de tijdloze schoonheid van Bunnahabhain, waar de ongeturfde whisky's gedijen in harmonie met de natuurlijke omgeving.

Afsluitend

Dit waren al mijn werken van Schotse whisky distilleerderijen. Ben je liever op zoek naar een mooie fles whisky? Neem dan eens een kijkje naar onderstaande exclusieve whiskies.

Auteur

Thijs Schouten, 38 jaar en woonachtig in Hoevelaken is het gezicht achter 123whiskey.nl. Thijs is al meer dan 15 jaar whiskey liefhebber, bezoekt geregeld whiskey proeverijen en maakt whisky trips naar diverse distilleerderijen. Daarnaast is hij al 10 jaar member van McDryland drinkers whisky club. Aangezien hij ook graag uitleg geeft over whiskey, vind je op deze website veel informatie en reviews.

Schrijf een bericht